Επιστολή πρόθεσης συνεργασίας

kk logo


Τηλ.2554024172

e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: Πάροδος Ερμού 2
(Πρώην Κ.Ε.Π)

Επιστολή πρόθεσης συνεργασίας

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες,
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σουφλίου είναι μια νέα κοινωνική δομή με στόχο να αποτελέσει το τοπικό σημείο αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα Κοινωνικά Προγράμματα και Υπηρεσίες που υλοποιούνται στην περιοχή του Δήμου Σουφλίου. Το Κέντρο Κοινότητας παρέχει ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών υπηρεσιών ώστε να επιτευχθεί μια συνολική προσέγγιση του κάθε ωφελούμενου ξεχωριστά και με απώτερο στόχο τη βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου. Για την επίτευξη των στόχων του θα διασυνδεθεί και θα δικτυωθεί με όλους τους φορείς και τις δομές που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του δήμου.
Προς αυτήν την κατεύθυνση και με την παρούσα επιστολή δηλώνεται η πρόθεση συνεργασίας του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Σουφλίου με τις τοπικές επιχειρήσεις και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Δήμου Σουφλίου του Δήμου στο πλαίσιο προώθησης των κατοίκων στην απασχόληση. Ειδικότερα, σε περίπτωση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προσωπικού θα ήταν χρήσιμο να ενημερώνετε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σουφλίου ώστε να είμαστε σε θέση να πληροφορούμε αναλόγως τους ωφελούμενους της δομής για τις θέσεις εργασίας που προκύπτουν. Επιπλέον, εφόσον αναπτυχθεί σχέση συνεργασίας θα είμαστε σε θέση και εμείς να σας ενημερώνουμε σχετικά με επιδοτούμενα προγράμματα απασχόλησης.
Ευελπιστώντας στη θετική σας ανταπόκριση, είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,
Κέντρο Κοινότητας
Δήμου Σουφλίου

We use cookies
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.