Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικής Επιτροπής την 13/02/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σουφλί      09-02-2024

ΠΡΟΣ : Τα Μέλη της Δημοτικής Επιτροπής

1.Καλακίκος Παναγιώτης, Δήμαρχος- Πρόεδρος Δ.Ε.
                                                                                                                      2.Παπατσιλέκας Θωμάς, Μέλος Δ.Ε.

3.Τσιαμίτας Θεόδωρος, Μέλος Δ.Ε.
                                                                                                                      4.Δαρούσης Δημήτριος, Μέλος Δ.Ε.
                                                                                                                      5.Μπαλτζής Γεώργιος, Μέλος Δ.Ε.
                                                                                                                      6.Μπαμπάκας Γεώργιος, Μέλος Δ.Ε.
                                                                                                                      7.Τσιακίρης Σταμάτιος, Μέλος Δ.Ε.

3η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Παρακαλείσθε να προσέλθετε σε  ΤΑΚΤΙΚΗ  Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 13η του μηνός ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ έτους 2024, ημέρα Tρίτη και ώρα 9.00 π.μ., για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87)  & του άρθρου 9 του ν.5056/23, (ΥΠ.ΕΣ. εγκ.1237/94548/06.11.2023).

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούνται τα μέλη της Επιτροπής να ειδοποιήσουν εγκαίρως τους αναπληρωτές τους προκειμένου να παρευρεθούν στη συνεδρίαση.​​

1. Διαγραφές  από Χρηματικούς Καταλόγους
  2. Καθορισμός Όρων Εκμίσθωσης Δημοτικού Ακινήτου στα Λάβαρα (ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ)
  3. Μεταφορά στο Δήμο των ταμειακών υπολοίπων και υπολοίπων τραπεζικών λογαριασμών του καταργούμενου νομικού προσώπου ΚΕΚΟΠΑΠ καθώς και κλείσιμο αυτών των τραπεζικών λογαριασμών