Υπογραφή Σύμβασης Έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΠΟ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΙΤΕΑΣ ΕΩΣ ΝΕΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΥΧΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΩΝ ΑΓΩΓΩΝ»

Υπογραφή Σύμβασης Έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΠΟ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΙΤΕΑΣ ΕΩΣ ΝΕΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΥΧΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΩΝ ΑΓΩΓΩΝ»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ                                             

Σουφλί, 14 Ιουνίου 2023                               

 

ΘΕΜΑ: Υπογραφή Σύμβασης Έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΠΟ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΙΤΕΑΣ ΕΩΣ ΝΕΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΥΧΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΩΝ ΑΓΩΓΩΝ».


Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Σουφλίου Καλακίκου Παναγιώτη και του αναδόχου κ. Λασκαράκη Γεώργιου για το έργο με τίτλο «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΠΟ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΙΤΕΑΣ ΕΩΣ ΝΕΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΥΧΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΩΝ ΑΓΩΓΩΝ», συνολικού προϋπολογισμού 2.320.000€ χωρίς Φ.Π.Α..

Με το παρόν έργο θα αντικατασταθεί ο υφιστάμενος καταθλιπτικός αγωγός ύδρευσης (από αμιαντοσωλήνες) που συνδέει το αντλιοστάσιο υδρευτικής γεώτρησης στην περιοχή ΙΤΕΑΣ με τον υφιστάμενο μεριστή στο ύψωμα Θυμαριάς, από νέο δίκτυο με όδευση που θα ακολουθεί την υφιστάμενη οδοποιία.

Ταυτόχρονα θα εξοπλισθεί δομικά και μηχανολογικά η γεώτρηση ΙΤΕΑΣ η οποία αποτελείται από ζεύγος αλληλοκαλυπτόμενων γεωτρήσεων που τροφοδοτούν το εν λόγω δίκτυο.

Το νέο δίκτυο, συνολικού μήκους περίπου 17,06 km, θα είναι από σωλήνες πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας (HDPE) 3ης γενιάς και αντοχής 16 ατμοσφαιρών.

Η επιλογή της αντικατάστασης των επί πολλών ετών απαρχαιωμένων και προβληματικών υποδομών  και συνάμα η ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου Σουφλίου συνεχίζεται μεθοδικά.

Προς αυτή την κατεύθυνση ο Δήμος Σουφλίου, αξιοποιεί  κάθε δυνατό  χρηματοδοτικό εργαλείο.

 

We use cookies
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.