Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικής Επιτροπής την 16/01/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σουφλί      12-1-2024

ΠΡΟΣ : Τα Μέλη της Δημοτικής Επιτροπής

1.Καλακίκος Παναγιώτης, Δήμαρχος- Πρόεδρος Δ.Ε.
                                                                                                                      2.Παπατσιλέκας Θωμάς, Μέλος Δ.Ε.

3.Τσιαμίτας Θεόδωρος, Μέλος Δ.Ε.
                                                                                                                      4.Δαρούσης Δημήτριος, Μέλος Δ.Ε.
                                                                                                                      5.Μπαλτζής Γεώργιος, Μέλος Δ.Ε.
                                                                                                                      6.Μπαμπάκας Γεώργιος, Μέλος Δ.Ε.
                                                                                                                      7.Τσιακίρης Σταμάτιος, Μέλος Δ.Ε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Παρακαλείσθε να προσέλθετε  σε ΤΑΚΤΙΚΗ  Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 16η του μηνός  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ έτους 2024, ημέρα Tρίτη και ώρα 11.00  π.μ.,  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω   θέματα  της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87)  & του άρθρου 9 του ν.5056/23, (ΥΠ.ΕΣ. εγκ.1237/94548/06.11.2023).

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούνται τα μέλη της Επιτροπής να ειδοποιήσουν εγκαίρως τους αναπληρωτές τους προκειμένου να παρευρεθούν στη συνεδρίαση.​​

1. Εκλογή Αντιπροέδρου Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Σουφλίου
  2. Έγκριση χορήγησης 3ης παράτασης οριακής προθεσμίας του έργου «Αποκατάσταση Μεταβυζαντινού Ναού Αγίου Γεωργίου Σουφλίου»
  3. ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ με αρ.  61/2024 σχετικά με την     κατεπείγουσα απευθείας ανάθεση για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ  με μίσθωση  ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ