Δωρεάν σεμινάριο για γονείς με θέμα: «Εξαρτήσεις και Οικογένεια»

Image

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

 Το Πολυδύναμο Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Σουφλίου διοργανώνουν σεμινάριο για γονείς με θέμα «Εξαρτήσεις και οικογένεια».
 
Τόπος διεξαγωγής: ΚΑΠΗ Δήμου Σουφλίου
Ημερομηνία διεξαγωγής: 26 Ιανουαρίου 2022
Ώρα: 18:00 - 20:00.
 
Στο σεμινάριο το επιστημονικό προσωπικό του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ θα δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα γύρω από τα θέματα της εξάρτησης και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον ρόλο της οικογένειας στην πρόληψη, την έγκαιρη παρέμβασης και τη θεραπεία, καθώς και για τις υπηρεσίες του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 
Κατά τη διεξαγωγή του σεμιναρίου θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19 που προβλέπουν οι υγειονομικές αρχές. Υπενθυμίζεται ότι οι παρευρισκόμενοι πρέπει να φοράνε μάσκα.
 
Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σουφλίου καθημερινά 9πμ -12μμ  στο τηλέφωνο 2554024172 ή στείλτε αίτημα συμμετοχής στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  μέχρι την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2021. Λόγω συνθηκών covid-19 θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 
Το Πολυδύναμο Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ είναι μια νέα μονάδα που δημιουργήθηκε για την υποστήριξη ατόμων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη χρήση νόμιμων ή παράνομων ουσιών ή με άλλου τύπου εξαρτητικές συμπεριφορές, όπως η προβληματική ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια και το διαδίκτυο/gaming.
 
Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν, με σεβασμό στο απόρρητο τόσο σε όσους αντιμετωπίζουν προσωπικά πρόβλημα όσο και στις οικογένειές τους ή τους οικείους τους. Το Κέντρο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού προγράμματος « Ανατολική Μακεδονία- Θράκη 2014-2020».
 
Στοιχεία επικοινωνίας του Πολυδύναμου Κέντρου:
(E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..  Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή, 10:00-18:00)
Αλεξανδρούπολη
Τούντζα 100 ΤΚ 68100 Αλεξανδρούπολη, τηλ. 2551089595,
Ορεστιάδα
Ανδριανουπόλεως 151 ΤΚ 68200 Ορεστιάδα, τηλ 2552025369
 
Κοιν.: κ. Αντώνη Ραφτόπουλο, Αν. Υπεύθυνο του ΚΕΘΕΑ-ΚΙΒΩΤΟΣ
We use cookies
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.